Drank- en voedingsmiddelenindustrie

In de drank- en voedingsindustrie wordt water toegepast als grondstof en als hulpmiddel in het productieproces. Veolia Water Technologies heeft jarenlange ervaring in deze industrie en levert producten en diensten die bijdragen aan de optimalisatie van de gehele waterhuishouding van deze bedrijven. Veolia Water Technologies levert ondermeer installaties voor de productie van proceswater, productwater, ketelvoedingswater maar ook voor de zuivering van afvalwater en hergebruik van water.

De waterkwaliteit is van het allergrootste belang voor de drank- & voedingsmiddelenindustrie.

De eisen aan de drank- & voedingsmiddelenindustrie zijn talrijk en variëren van gezondheids-en financiële kwesties tot aan milieuoverwegingen.

Bij Veolia Water Technologies, begrijpen we dat de belangrijkste problemen in het beheer van de watercyclus betrekking hebben op:

  • water als voedselingrediënt (proceswater)
  • water voor industrieel gebruik (hulpprogramma voedingswater)
  • afvalwaterzuivering
  • vet, slib en bijproducten behandeling en valorisatie
  • water terugwinning, recycling en hergebruik

PURBEV

PurBev is een hygiënisch ontworpen systeem volgens de laatste wetgevingen en overeenkomstig met de laatste standaarden die gewenst zijn in de drankenindustrie. Het is een robuust waterpurificatie systeem wat de komende jaren zal voldoen aan uw bedrijfsbehoeftes en hygiëne standaarden.


Alle PurBev systemen zijn gebaseerd op een standaard systeem wat kan worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Share