AQUAVISTA™

De complete digitale service voor water

AQUAVISTA™ biedt u als operator van water – en afvalwaterzuiveringsinstallaties de digitale oplossing voor al uw wateruitdagingen. Met AQUAVISTA™ beheert u efficiënt uw aangesloten waterzuiveringsapparatuur en -installaties. Het platform voegt alle gegevens samen en verrijkt deze met een suite intelligente applicaties en algoritmen specifiek voor waterzuivering.

Intelligent waterbeheer
AQUAVISTA™ werkt via de cloud en slaat hierdoor alles veilig op. Op die manier kunt u overal, altijd en vanaf elk apparaat uw systeem beheren, via een enkel portal. Alle functies zijn in real time beschikbaar. In AQUAVISTA™ vindt u een dashboardoverzicht met een overzicht van de volledige gegevens. Hierdoor genereert u de maximale waarde uit uw middelen en processen.

Waarom AQUAVISTA™?
Het nemen van de juiste operationele beslissing op het juiste moment wordt met AQUAVISTA™ wel heel eenvoudig. U optimaliseert met dit digitale platform de energie-efficiëntie, het chemicaliënverbruik, slib en meer. AQUAVISTA™ zet gegevens om in bedrijfsbeslissingen en begeleidt uw operationele beslissing, zodat deze beter voldoet aan de regelgeving. Bovendien maximaliseert u de inzet van uw middelen. Dankzij een effectievere bedrijfsvoering genereert u ook nog eens kostenbesparing. De continue levering van optimale prestaties maken dat AQUAVISTA™ ook voor u de beste oplossing is en van toegevoegde waarde.

Ons aanbod
Dankzij ons uitgebreide aanbod heeft u de flexibiliteit om het serviceniveau te kiezen dat bij uw behoeften past. U heeft de keuze uit de volgende AQUAVISTA™ oplossingen:

AQUAVISTA™ Portal
Een klantenportal waarbij u vanaf afstand monitort en rapporteert, met een volledig overzicht van al uw gegevens. Er is één toegangspunt voor alle gebruikers.

AQUAVISTA™ Insight
Een gegevensgestuurde tool voor het optimaliseren van prestaties. Dit dashboard met belangrijke operationele informatie vergemakkelijkt het nemen van beslissingen door benchmarks te analyseren en KPI’s te monitoren.

AQUAVISTA™ Assist
Hiermee heeft u toegang tot het netwerk van proces- en inbedrijfstellingstechnici van Veolia Water Technologies die u in real time advies geven.

AQUAVISTA™ Plant
Een allesomvattende digitale oplossing. Dit bestaat uit een suite van intelligente softwareoplossingen voor de optimalisatie van uw procesprestaties in real time.

Watch video

Bekijk hier de video over AQUAVISTA™

Share