Renovatie of revisie van waterbehandelingsinstallaties

Reviseren of renoveren van uw bestaande waterbehandelingsinstallatie, kan dat? Jazeker, Veolia Water Technologies Netherlands zorgt voor de renovatie van uw waterbehandelingsinstallatie. Renovatie of revisie is een effectieve manier om de betrouwbaarheid en de levensduur van uw systeem te verbeteren zonder een grote investering te doen. Het spreekt voor zich, maar het renoveren van uw waterbehandelingsapparatuur kan in sommige gevallen een goedkoper alternatief zijn ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe installatie.

Performance-optimalisatie

Zuiver water is onmisbaar voor veel bedrijven en instanties. Belangrijk is daarom dat u continuïteit hebt als het gaat om dat water: u beschikt erover wanneer u het nodig hebt. Goed onderhoud is daarom noodzakelijk, om bijvoorbeeld foutieve diagnoses of productieproblemen te voorkomen. Preventief vervangen, uw waterbehandelingsapparatuur renoveren of een performance-optimalisatie van uw waterbehandelingsinstallatie voorkomt stilstand of uitval.

Turnkey

Ons team staat klaar om uw revisie of renovatie tot aan de oplevering te beheren. We beginnen altijd met een check-up, waarbij we uw waterkwaliteitseisen inventariseren, kijken of uw installatie voldoet aan de nieuwe veiligheidswetgeving en hoe u operationele kosten vermindert. Daarna komen we met een voorstel hoe we uw installatie gaan renoveren of reviseren. Veolia ziet erop toe dat uw waterbehandelingsinstallatie voldoet aan de wettelijk gestelde kwaliteitseisen. Onze technologieën voldoen aan alle wettelijke veiligheidseisen en sluiten aan bij uw wensen en eisen.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende gebieden:

 • Inspectie en onderhoud
 • Beoordelen van processen
 • Controleren van installaties
 • Membraan vervanging
 • Filtratie renovatie/vervanging
 • Harswissels
 • Trainingen op locatie en technische ondersteuning
 • Bestaande besturingssystemen upgraden

Continuïteit

Veolia staat voor continuïteit. Is er een storing aan uw installatie? Wij zijn snel ter plekke, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Wordt uw waterbehandelingsinstallatie gerenoveerd en wilt u gewoon gebruik blijven maken van zuiver water? Veolia regelt een mobiele installatie, waardoor de renovatie spoedig verloopt en uw primaire proces gewoon doorgaat.

Waarom renovatie of revisie?

Een waterbehandelingsinstallatie is essentieel wanneer u als bedrijf wilt investeren in de toekomst. Maar die investering kan hoog uitvallen als u een nieuwe installatie aanschaft. Renovatie of revisie kan een geschikt alternatief zijn. U heeft hiermee geen forse uitgaven, maar wel een systeem dat weer optimaal werkt. Afhankelijk van het onderhoud kan de installatie nog eens minstens 20 jaar mee. Een renovatie of revisie verhoogt de levensduur van uw installatie daarom aanzienlijk. Veolia verbetert bovendien het systeem, zodat het nog betrouwbaarder wordt. Storingen zullen dus uitzonderlijk weinig plaatsvinden.

Milieuvriendelijk

Toch zijn dit niet de enige redenen om voor een gerenoveerde of gereviseerde waterbehandelingsinstallatie te kiezen. Veolia staat voor het in stand houden van hulpbronnen en het aanvullen ervan. Het hergebruiken van afvalwater is daar een voorbeeld van. Maar het opnieuw gebruiken van een waterbehandelingsinstallatie hoort hier ook bij. Het zorgt namelijk voor materiaalbesparing en daarmee voor de bescherming van hulpbronnen. Refurbishment is zodoende een innovatieve en duurzame oplossing voor een waterbehandelingsinstallatie.

Uw vraag

Veolia wil u graag van dienst zijn. Voor het uitvoeren van refurbishment kunt u verschillende motieven hebben.

Herkent u zich in een van de volgende punten?

 • U heeft een regelmatige storing aan uw waterbehandelingsinstallatie, die snel moet worden opgelost of niet meer mag voorkomen. Wat nu?
 • U wilt preventieve oplossingen voor uw waterbehandelingsinstallatie en deze laten vervangen, zonder last te hebben van productie uitval. Hoe doet u dat?
 • U wilt onderhoud aan uw waterbehandelingsinstallatie laten uitvoeren.
 • U wilt weten of uw installatie energiezuiniger kan of minder water kan verbruiken.

Dan kan Veolia Water Technologies u verder helpen. Wij helpen u met oplossingen en advies bij de renovatie van uw waterbehandelingsinstallatie.

Share