Service deionisatie (Aquadem SDI)

Service deionisatie is een dienst waarbij cilinders met ion exchange (IEX) harsen gebruikt worden. Deze harsen kunnen na uitputting door Veolia Water Technologies geregenereerd worden. 

Voor applicaties waar alleen ontzouting van belang is zijn Aquadem SDI patronen een goede keuze. Veolia’s milieuvriendelijke en zeer duurzame patronen kunnen met behulp van een wisselpoule in slechts één transportbeweging geregenereerd worden. De harsen worden Europa breed ingezameld en in bulk geregenereerd. Hierdoor is de kwaliteit van harsen zeer goed te controleren en altijd op het hoogste niveau. Er is bovendien een commitment gedaan aan het type patronen dat gebruikt wordt, waarmee de ondersteuning voor vele jaren gegarandeerd blijft. Verschillende formaten en aansluitingen zijn mogelijk voor de meeste kosteneffectieve oplossing bij weinig eisen aan de waterkwaliteit.

Aquadem patronen laten regenereren

Om kosten te besparen en om het milieu te ontlasten maakt Veolia Water Technologies gebruikt van een Aquadem wisselpoule. Bij het bestellen van een regeneratie brengen we een gebruiksklaar exemplaar op hetzelfde moment dat we de uitgeputte cilinder ophalen. Bovendien leveren we voucherboekjes voor 5 of 10 regeneratievouchers, waarmee eenvoudig en snel een patroonwissel besteld kan worden. De patronen worden lokaal gevuld en daarbij worden zowel de harsen als de patronen gecontroleerd en vervangen wanneer nodig. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functioneren.

Share