Klantcontactcentrum

Veolia Water Technologies is de service provider voor Waterbehandeling. Wanneer u ons Klantcontactcentrum belt, zullen zij u helpen met al uw vragen over service bezoeken, zowel storing als onderhoud; reservedelen en verbruiksmaterialen; aanpassingen aan uw bestaande installatie of levering van een nieuwe installatie.

Verder kunnen wij u adviseren over een service contract voor uw installatie of benodigde chemie.

Op ons klantcontactcentrum, welke van 8:30 uur's ochtends tot 5 uur's middags bereikbaar is, zitten alle disciplines die u kunnen helpen bij u vragen. Het behandelen van uw vragen en opdrachten over reservedelen en verbruiksmaterialen; technische ondersteuning; het regenereren van SDI, vragen over uw service- en onderhoudscontract, of voor het maken van een afspraak van een service bezoek.

Wanneer de medewerkers van het Klantcontactcentrum, u zelf niet kunnen helpen, dan zorgen zij dat één van onze specialisten contact met u opneemt.

Onze specialisten in de buitendienst

Eén van onze medewerkers voorziet u van advies om te kijken of uw oudere installatie betrouwbaar de toekomst in kan door het uitvoeren van een revisie, en te bekijken of dit economisch realiseerbaar is.

Om de betrouwbaarheid van uw installatie op een hoog niveau te houden hebben wij ook een contract manager. Hij is specialist op het gebied van service- en onderhoudscontracten. Afhankelijk van uw wensen en vereiste beschikbaarheid van uw installatie, kan hij u informeren over onderhoudsintervallen en responsetijden.

Veolia heeft de filosofie dat goed onderhoud en tijdig vervangen, van soms relatief goedkope slijtdelen, er voor zorgt dat u installatie niet uitvalt tussen 2 onderhoudsbezoeken in. Uiteindelijk is beschikbaarheid van water voor uw bedrijf waar het om gaat.

Service 24/7

servicebussen

Mocht het onverhoopt toch verkeerd gaan, dan is Veolia Water Technologies 365 dagen per jaar- 24 uur per dag bereikbaar. Onze responsetijd is snel.
Monteurs wonen verspreid over het hele land en kunnen snel bij een klant ter plaatse zijn. De snelle respons draagt, naast het preventief onderhoud bij aan de bedrijfszekerheid van uw installatie.

opleiding service monteurs

Al onze monteurs volgen regelmatig opleidingen en trainingen. Zij worden ingezet voor de installatie waar zij een opleiding voor hebben gehad.
Naast technische opleidingen, staat veiligheid bij Veolia Water Technologies, op een hoog niveau.
Als VCA** gecertificeerde onderneming besteden wij daar veel aandacht aan.

Share