Over Veolia Water Technologies

Veolia Water Technologies NL is een onderdeel van Veolia Water Technologies, een dochteronderneming van Veolia.

Veolia Water is wereldleider in waterbehandeling met meer dan 350 eigen technologieën en heeft specialisten in elk onderdeel van de waterbehandeling.Voor onze klanten leveren, installeren en onderhouden wij industriële waterbehandeling installaties.

Met een sterke focus op duurzame technologieën en een voortdurend streven om de wereldwijde waterverspilling te reduceren, biedt Veolia Water Technologies een breed scala aan technologieën en verscheidenheid aan processen die kunnen worden gebruikt voor het hergebruik of recyclen van water.

Expertise voor maatwerkoplossingen

De Veolia Research & Development Centers (R&D) zetten zich in om nieuwe producten te ontwikkelen. Onze R&D-afdeling werkt samen met andere researchafdelingen van Veolia én met kennisinstituten en universiteiten op het gebied van watermanagement. Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Veolia Water Technologies NL is ISO en VCA gecertificeerd. 

Complete dienstverlening

De dienstverlening van Veolia Water Technologies stopt niet bij het ontwikkelen en leveren van installaties. Steeds vaker neemt Veolia Water Technologies ook het periodieke onderhoud en de service over van de klant. Veolia Water Technologies beschikt daarnaast over mobiele installaties voor de productie van hoogwaardig proceswater. Deze kunnen worden ingezet bij een tijdelijk tekort aan capaciteit, als back-up, in noodsituaties of bij de renovatie van bestaande installaties.

Share