Duurzaamheid

Wij hebben de middelen voor duurzame groei

Veolia Water Technologies levert aan industriële klanten de middelen voor een duurzame groei, die aan de huidige hoge hedendaagse eisen voldoen, maar zonder afbreuk aan de behoeften van onze toekomstige generaties. 

Bewust worden van de waarde van water

Er is een groeiende vraag bij industriële bedrijven naar oplossingen voor milieu- en economische risico’s die samen hangen met uitdagende wateroplossingen.

Het begrijpen en kwantificeren van de impact op onze watervoorraden is essentieel voor het behoud van een duurzame en welvarende planeet: there is no substitute for water.

Onze uitgebreide ervaring met het implementeren van innovatieve water volume reductie en geen vloeistof lozing (ZLD) oplossingen helpen wij industriële ondernemingen bij het verlagen van kosten en voldoen aan strenge regels.

Ons brede scala aan technologieën bevat verschillende beproefde applicaties voor hergebruik: membraanfiltratie, biologische zuivering, verdamping, actieve kool en UV.

Bovendien streeft Veolia Water Technologies, als toegewijd leverancier van environmental services, er ook naar om haar klanten te helpen bij het op een duurzame wijze bereiken van de groei en financiële doelstellingen.

Share