Laboratoria

Ultrapuur water voor al uw laboratoriumwerk.

De kwaliteit en zuiverheid van water is een fundamentele vereiste voor de geldigheid van veel experimenten en tests in laboratoria.

Veolia Water Technologies en Elga bieden compacte, krachtige en innovatieve apparaten voor de behandeling van ultrapuur, gezuiverd en osmosewater.

Laboratorium water: een specifieke behandeling

Of het nu gaat om een ​​klinische proef of een andere experimentele procedure die in het laboratorium plaatsvindt; de absolute zuiverheid en kwaliteit van het gebruikte water is essentieel voor laboranten. De afwezigheid van bacteriën, microbiële elementen en verschillende residuen garandeert de reproduceerbaarheid van een test. Verder is ook het optimale gedrag van chemische reagentia van belang.
 
Al meer dan 80 jaar richt de Veolia Group zich op het leveren van zuiver, neutraal en onmiddellijk exploiteerbaar laboratorium water aan professionals en onderzoekstoepassingen. De expertise van Veolia Water Technologies en onze dochteronderneming Elga omvat waterproductie en kwaliteitscontrole voor een breed scala aan toepassingen in klinische omgevingen. Of u nu op zoek bent naar gezuiverd water voor het spoelen en reinigen van werkplekken en gereedschappen of ultrapuur water nodig heeft om de meest gevoelige werkzaamheden en tests uit te voeren; aarzel niet om onze expertise in te schakelen.

Focus op verschillende soorten laboratorium water

Afhankelijk van het type onderzoek is er passend water nodig:

  • Ultra puur water type I of I +.
  • Gezuiverd water type II of II +.
  • Een osmosewater type III.

 

PURELAB® Chorus: een behandeloplossing op maat    

Elga's gepatenteerde PURELAB® Chorus assortiment is aan te passen op uw laboratorium waterproductie- en microfiltratiesystemen. In samenwerking met één van de negen regionale agentschappen van Veolia Water Technologie, bepaalt u het niveau van de waterkwaliteit, beschikbare productie- en opslagruimte, de distributiepunten van uw teams, de circulaire economie van uw watercyclus, kiest u de decarbonisatie van water, enz.
 
Apparaten in het PURELAB® Chorus assortiment houden rekening met alle werk- en budgetbeperkingen, die specifiek voorkomen bij veel laboratoria en onderzoeksinstituten. De ingenieurs van Veolia, erkende specialisten in watertechnologieën, werken hard om ervoor te zorgen dat uw laboratorium water van de beste kwaliteit is.   

Andere beschikbare technologieën

Celcultuur, klinische biochemie, atomaire spectroscopie, genetische analyse, microbiologische analyse; wat uw expertisegebied ook is, Veolia Water Technologies heeft de meest geschikte watertechnologie voor uw laboratorium. Onze meest innovatieve kenmerken zijn:

  • Médica, in overeenstemming met AFNOR 15189, is gewijd aan de zuivering van water voor biochemische analyses. Medica apparaten onderscheiden zich met een compact, praktisch formaat en door een zeer hoge mate van microbacteriën eliminatie. Door de aanwezigheid van een bypass circuit blijven de Médica units de analysator voeden, zelfs in geval van onbeschikbaarheid of storing in het hoofdcircuit.
  • Aquadem, een technologie die gedemineraliseerd water produceert, is gebaseerd op ionenwisselaarharsen om water te produceren met uitzonderlijke weerstand eigenschappen.
  • Het Centra assortiment maakt een eenvoudige en snelle installatie van gezuiverd water distributie lussen in allerlei laboratoria mogelijk. Deze geïntegreerde kant-en-klare oplossing omvat de productie, opslag en voeding van de verschillende distributiepunten.
  • Biopure is een hoogwaardig desinfectie- en microfiltratieapparaat voor gezuiverd water dat te gebruiken is voor klinische proeven. De productie- en filtratiecapaciteit van laboratorium water ligt tussen de 7 en 600 liter per uur en voldoet daarmee aan de behoeften van zowel kleine als grote instellingen, die sterk afhankelijk zijn van gezuiverd water.
     

Onderhoud, assistentie en hulp bij validatie van apparatuur

Wanneer u een apparaat van Veolia Water Technologies voor de productie en filtratie van laboratoriumwater installeert, komt u automatisch in aanmerking voor een aantal aanvullende diensten die bedoeld zijn om de optimale werking van uw apparatuur te garanderen.
 
Ongeacht de grootte of locatie van uw laboratorium; onze gespecialiseerde regionale teams bieden u ondersteunende service. Inclusief preventief en regelmatig onderhoud, waardoor de duurzaamheid en algehele prestaties van uw systeem verbeteren. Veolia Water Technologies en Elga bieden ook advies en training voor directe gebruikers van onze technologieën. Bovendien heeft u toegang tot uitgebreide, gemakkelijk te downloaden online bronnen.
 
Hoe u water gebruikt en wat voor werk u doet in het laboratorium, kan van invloed zijn op de officiële validatie van uw instelling. Elga biedt persoonlijke ondersteuning en een uniek pakket om dit validatieproces te versnellen en te vergemakkelijken.

 

Strenge testen in het laboratorium omvatten gefilterd en voorbehandeld water dat dezelfde nauwkeurigheid heeft ondergaan! Veolia Water Technologies werkt samen met managers van alle laboratoria en onderzoeksinstituten en biedt enkele van de meest innovatieve zuiverings- en desinfectieoplossingen op de markt aan.