Pulp- en papier

Pulp- en papierwaterbehandeling

We pakken economische en ecologische uitdagingen aan door de prestaties van fabrieken te optimaliseren, de energie-efficiëntie te verbeteren, efficiënte waterbehandelingsoplossingen te bieden en onze klanten te helpen hun ecologische impact te verminderen. Onze expertise op het gebied van waterbehandeling verlaagt de kosten van de watercyclus en optimaliseert het waterverbruik per ton geproduceerd pulp en papier.

Veolia Water Technologies biedt een betrouwbare levering van een hoge kwaliteit proceswater voor verschillende typen fabrieken. We bieden technologieën voor alle aspecten van het afvalwaterbeheer van pulp en papier.

 

Pulp & Paper Technomap

Pulp- en papier afvalwaterbehandeling

Anaërobe vergisting is een efficiënte afvalwaterzuivering van pulp en papier, waarmee slib stabiliseert en dat biogas produceert voor hernieuwbare energie. Dankzij onze wereldwijde, erkende expertise in anaerobe vergisting weten wij de winstgevendheid van klanten te verhogen, in samenhang met strenge milieuregelgeving. Daarnaast voeren we renovatiewerkzaamheden uit en upgraden we verouderde faciliteiten om te voldoen aan nieuwe regelgeving.

 

Behandeling van ‘black liquor’

We zijn ook wereldleider in het ontwerp en de levering van ‘black liquor’ verdampers wereldwijd. Als een cruciaal onderdeel van het terugwinningsproces, bieden onze systemen een zeer efficiënte chemische terugwinning. In de ketel halen we concentraties tot 80% totale vaste stoffen. Daarbij produceren we hoogwaardig condensaat voor hergebruik, dat leidt tot kostenverlaging en het behoud van de waterbron. Om de herstel cyclus te voltooien, bieden we aanvullende waterbehandelingstechnologieën voor verschillende toepassingen, zoals asbehandeling.

PDF
Бpoшюpa целлюлозно-бумажной (4.84 MB)