Employé qui contrôle des valves

Diensten

Veolia Water Technologies: een breed aanbod van diensten voor beter watermanagement

Zaken die voor veel industrieën en overheidsinstanties tegenwoordig centraal staan zijn: een duurzame watervoorziening, de behandeling van drinkwater en de omzetting van afvalwater in een grondstof. Veolia Water Technologies helpt, als belangrijke partner op het gebied van watertechnologieën, deze uitdagingen aan te gaan. Ons aanbod van verschillende hoogwaardige diensten, zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Wereldwijde expertise in waterdiensten

Veolia Water Technologies ontwikkelt en implementeert innovatieve en efficiënte waterbehandelingsoplossingen voor gemeentelijk water en industrieel water voor duizenden klanten over de hele wereld. Onze gepatenteerde technologieën omvatten onder meer microfiltratie en lamellaire bezinkingstechnieken, afvalwaterzuivering en slibbeheerprocessen (zoals anaerobe vergisting, zonnedroging, enz.), biogasproductie en ontzilting van zeewater.
 
Onze engineeringteams kunnen vaste en mobiele waterbehandelingsunits ontwerpen die altijd aan uw exacte specificaties voldoen. Dit geldt in allerlei situaties: of u nu verantwoordelijk bent voor het leveren van een duurzame watervoorziening voor een lokale overheid of het garanderen van een hoog kwaliteitsniveau van proceswater. We kunnen gevraagde oplossingen/apparatuur installeren met veel verschillend diensten die helpen bij het optimaliseren van zowel de uitgaven als uw algehele watervoetafdruk.

Duurzame optimalisatie

Het optimaliseren van het verbruik van industrieel water en gemeentelijk water kan vanwege de toenemende schaarste van de hulpbron een van uw belangrijkste instrumenten voor duurzame ontwikkeling worden.

Expertise geëxporteerd over de hele wereld  

De expertise van Veolia Water Technologies is bruikbaar voor alle waterbedrijven en omvat een breed scala aan diensten:

 •  Audit
 • Inbedrijfstelling,
 • (Her) engineering van installaties,
 • Reserveonderdelen,
 • Systemen voor monitoring, evaluatie en bewaking van waterkwaliteit - ter plaatse geïnstalleerd of op afstand toegankelijk via de cloud (AQUAVISTATM-platform),
 • Chemische voorconditionering van proceswater (Hydrex-serie),
 • Mobiele waterbehandelingsunits die voldoen aan alle tijdelijke en noodvereisten,
 • De bekende Veolia after-sales service inclusief operationele assistentie, evenals preventief en correctief onderhoud van uw volledige installatie. 
   

 
Waarom zou je kiezen voor diensten van Veolia Water Technologies?

De deskundige diensten van onze engineeringteams zijn geschikt voor alle industriële en openbare klanten. Ze helpen u:

 • de capaciteit, beschikbaarheid en uptime van uw waterbehandeling en drinkwatervoorziening optimaliseren;
 • anticiperen op en efficiënter omgaan met onderbrekingen in de levering en andere noodsituaties;
 • de waterkwaliteit en output op geoptimaliseerde prestatieniveaus handhaven;
 • de milieu-impact van faciliteiten verbeteren en in sommige gevallen zelfs de vereisten van lokale, nationale en gemeenschapsnormen en voorschriften overtreffen;
 • uw bedrijfskosten rationaliseren door het verbruik van de hulpbron te optimaliseren en alle elementen die in proceswater kunnen worden gebruikt te recyclen.

Monitoring en controle       

Waterbehandeling moet het optimaliseren van efficiëntie van een installatie omvatten. En moet ook de mogelijkheid geven om constant prestatieniveaus te bewaken en snel corrigerende maatregelen te nemen. Alle Veolia-klanten kunnen het AQUAVISTATM-platform als dienst afnemen om de controle en monitoring van de watercyclus binnen hun faciliteit te ondersteunen.
 
AQUAVISTATM is een cloud-based dienst. Dit betekent dat het wordt bediend vanaf een externe maar volledig beveiligde server. AQUAVISTATM-dashboards bieden een ideale werkomgeving om de waarde van uw drinkwaterzuiveringsinstallatie of slibbeheersysteem optimaal te benutten. Van input- en outputstroomregeling tot filtratiecontrole en de behandeling van afvalwater. Met AQUAVISTATM is een direct overzicht van het hele circuit binnen handbereik.

 

Een echte lokale after-sales service

De expertise van Veolia Water Technologies ligt in het ontwerpen en de installeren van geavanceerde apparaten, en strekt zich uit tot het onderhoud ervan. Profiteer vanaf de eerste dag van een servicecontract op maat met 24/7 ondersteuning en lokaal ondersteunend personeel op verzoek.

Onze technici en ingenieurs kunnen ter plaatse een breed scala aan diensten leveren. Hun dienstenpakket omvat het leveren van verbruiksartikelen en reserveonderdelen, het vervangen van een membraan of deïonisatiehars en het regelen van de verhuur van mobiele waterbehandelingsunits.

 

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van energie en watertechnologie, kan Veolia essentiële diensten leveren om de waterkwaliteit te optimaliseren.