POLARIS

Waterdestillatiesystemen

Verpakte destillatiesystemen die sterk gezuiverd water en water voor injectie maken.

Overzicht

Polaris is een familie van destillatiesystemen met hoge capaciteit voor de productie van water voor injectie en sterk gezuiverd water. Polaris biedt een breed scala aan ontwerpen, zowel stoom als elektrisch verwarmd. Onder andere single-effect destilleerders, multi-effect destilleerders, dampcompressie destilleerders, schone stoomgeneratoren, horizontale kettler stoomgeneratoren en combi-units voor gelijktijdige water- en stoomproductie. Combineer Polaris met onze voorbehandeling, omgekeerde osmose en continue elektrodeïonisatie (CEDI) pakketten voor een compleet hoogzuiverwatersysteem: van ruwe waterbehandeling tot water voor injectie, inclusief opslag en distributie.

Alle Polaris-oplossingen zijn ontworpen in overeenstemming met de GAMP-, cGMP-, ISPE- en FDA-richtlijnen en voldoen aan de productkwaliteitsspecificaties van alle belangrijke farmacopees ter wereld, waaronder de USP en Ph. Eur. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, waar u zich ook bevindt.


Polaris-modellen voor waterdestillatiesysteem

Het assortiment van Polaris waterdestillatiesystemen bevat het volgende:

 • Polaris CSG. Het verstrekken van schone stoom - op aanvraag. Een robuust en betrouwbaar stoomproductiesysteem dat voldoet aan alle regelgevende stoom- en destillatiekwaliteitstests.
 • Polaris MED. Kan tot 10.000 l/u WFI (water voor injectie) uit een gezuiverde watertoevoer produceren.
 • Polaris VCD. Geschikt voor het produceren van maximaal 25.000 l /u WFI uit onthard leidingwater.

Alle Polaris waterdestillatiesystemen worden ondersteund door een uitgebreid assortiment aan onderhouds- en ondersteuningspakketten van Veolia Water Technologies.

Toepassingen

We ontwerpen en beheren innovatieve oplossingen voor een breed scala aan water- en afvalwaterbehandelingstoepassingen.

Hoogwaardige watersystemen voor productie-, proces- en fabricagetoepassingen.

Diensten

Service en ondersteuning

Omdat we wereldwijd vertegenwoordigd zijn, kunnen we u lokale ondersteuning en service bieden vanuit onze wereldwijde kantoren. We bieden ook jaarlijkse service- en beschermingsplannen.

Er wordt volledige validatiedocumentatie verstrekt om te voldoen aan de DQ-, IQ- en OQ-protocollen. Natuurlijk worden ook alle POLARIS-waterzuiveringssystemen volledig ondersteund door onze uitgebreide aftersales-service om een langdurige, efficiënte werking van Critical Water Utilities-toepassingen te garanderen.

 

POLARIS MED

 • Lokale ondersteuning en service vanuit onze wereldwijde kantoren
 • Jaarlijkse service- en beschermingsplannen
   

POLARIS VCD

 • Lokale ondersteuning en service vanuit onze wereldwijde kantoren
 • Jaarlijkse service- en beschermingsplannen

 

POLARIS CSG

 • Lokale ondersteuning en service vanuit onze wereldwijde kantoren
 • Jaarlijkse service- en beschermingsplannen