Vacature Sales Representative MWS

Vacature Sales Representative Mobile Water Solutions

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het identificeren en benaderen van nieuwe klanten binnen Nederland. Daarnaast onderhoud je contacten met de bestaande klanten. Het is daarbij van belang dat je het een uitdaging vindt om te bouwen aan onze naamsbekendheid en potentiële klanten te vertellen wat we kunnen. Om succesvol te zijn in deze rol begrijp je de technische achtergrond van waterbehandelingsprocessen en ben je in staat om de toepassingen en mogelijkheden van onze mobiele installaties te vertalen in werkbare oplossingen voor de klant. Je werkt dagelijks aan de doelen van het salesplan en draagt proactief bij aan de bedrijfsstrategie. 

Je belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Je behaalt je sales targets en rapporteert deze aan het management van MWS.
  • Je neemt het voortouw bij het opbouwen van effectieve relaties met potentiële en bestaande klanten door een zeer persoonlijke en professionele service te bieden.
  • Je overziet, begrijpt en draagt bij aan de prekwalificatie en het tenderproces.
  • Je identificeert mogelijkheden voor cross-selling van producten en diensten van Veolia om extra business te genereren.
  • Je blijft betrokken vanaf het initiële contact met de klant tot het moment dat de installatie geplaatst wordt. 

Wij zijn een internationaal bedrijf, dus je profiteert direct van alle ontwikkelingsmogelijkheden die we je kunnen bieden.

Wij stellen een training- en ontwikkelplan voor jou op, omdat we willen dat je groeit en ontwikkelt binnen Veolia, hier kunnen externe trainingen ook onderdeel van zijn als dit nodig blijkt voor jouw functie.

VWT NL biedt o.a. de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris.
  • Leaseauto.
  • Jaarlijkse bonus

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Anouk Rinia, HR Adviseur

Telefoon: 0318 -691500

Direct solliciteren?

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar : [email protected]