Biopure 60/120

Tot 120 liter biopure water

Ideaal voor kleinere installaties van verschillende desinfecterende machines en endoscoopreprocessoren.

Overzicht

Compact, kosteneffectief en eenvoudig te gebruiken waterzuiveringssysteem om te voldoen aan de allernieuwste medische normen, waaronder HTM2030/2031, NHS MES c32, EN ISO 15883, MDA/HIS. 

Biopurity ontwerp - omvat de nieuwste waterzuiveringstechnologieën voor uitgebreide verwijdering van onzuiverheden, voortdurende bacteriële vernietiging en endotoxine verwijdering. Het energiebesparende, warmtereducerende recirculatiesysteem vermindert de warmteopwekking om de microbiële zuiverheid te optimaliseren. 

Ontworpen om ruimte te besparen - bespaart ruimte en de optionele lage wielen zorgen voor eenvoudiger onderhoud, reiniging, validatie en positionering. 

Uniek omwikkeld reservoir - water in het biopure omwikkelde reservoir wordt continu gerecirculeerd door de Biopure zuiveringstechnologieën die ervoor zorgen dat de microbiële zuiverheid van het productwater continu wordt geoptimaliseerd.
 
Unieke E-Key (patent aangevraagd) - biedt gemoedsrust door de toegang tot de meest cruciale functies strikt te beperken.
 
Eenvoudig te gebruiken zelfdesinfectieprogramma - eenvoudig toegang met behulp van de E-key, voeg de sanitant toe zoals geïnstrueerd en de Biopure doet de rest van het werk.

Toepassingen

Toepassingen

  • Tandartspraktijken
  • Podotherapiepraktijken
  • Huisartsenpraktijken