Veolia Water Technologies NL

Veolia Water Technologies Netherlands

Wij zijn Veolia Water Technologies Netherlands. We know water. Water is onmisbaar in het productieproces en te kostbaar om maar eenmaal te gebruiken. Onze focus ligt daarom op duurzaam en efficiënt (her-)gebruik van water. Onze missie? Resourcing the world; met behulp van innovatieve waterbehandelingsinstallaties en -services.

Veolia Water Technologies Netherlands biedt een uitgebreid assortiment standaard producten voor industrieën, overheidsinstellingen, laboratoria en ziekenhuizen. Naast producten leveren wij services, zoals onderhoudscontracten, online monitoring op afstand (Hubgrade), verbruiks- en reserveonderdelen, tijdelijke installaties en chemische waterconditionering.

Al onze technieken zijn gericht op het produceren van de juiste waterkwaliteit, het behoud van het milieu en om kosten te besparen. Dit doen wij met innovatieve, bewezen en circulaire technologieën voor de behandeling van drinkwater, proceswater en het hergebruik of de zuivering van stedelijk en industrieel afvalwater.

Wij hebben eigen productiefaciliteiten en zijn daardoor in staat om onze, kwalitatieve en vooraf geteste producten snel en efficiënt te leveren. Op basis van wereldwijde referenties en ervaringen, innoveren en verbeteren wij continu onze producten. Door te luisteren naar de wensen van de klant, blijft Veolia zich doorontwikkelen en leveren wij “state-of- the-art” producten.

In Nederland werken wij samen met ingenieursbureaus, EPC-aannemers en of installateurs die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor advies of oplossingen op het gebied van waterbehandeling. Door krachten te bundelen, groeien we samen verder.

Ons team

Achter Veolia Water Technologies Netherlands zit een team dat zich dagelijks inzet om ervoor te zorgen dat onze bestaande en nieuwe klanten zo goed mogelijk worden geholpen. Elke klantvraag is weer anders en vraagt om een andere oplossing. Graag stellen wij u voor aan de verschillende teams!

Sales representatives

U kunt onze sales representatives benaderen als u advies wilt over de beste oplossing voor uw waterbehandelingsbehoefte. Dat kan zijn voor de vervanging van een ontharder, maar ook voor complexe vraagstukken waarbij voldaan moet worden aan geldende wet- en regelgeving. Onze sales representatives werken daarbij nauw samen met onze Productmanagers

Product managers

Daar waar onze sales representative zijn technische kennis ophoudt, heeft ons team van product managers het antwoord. Omdat onze technologieën door Veolia Water Technologies zelf ontwikkeld en geproduceerd worden, kennen wij onze technologieën als geen ander zodat u de beste oplossing krijgt voor uw specifieke behoefte. Ons team van servicemonteurs staat daarna voor uw klaar.

Service Monteurs

Na de installatie en ingebruikstelling van uw installatie, zorgen onze service monteurs voor onderhoud aan de installatie en mochten er storingen ontstaan, zijn zij snel ter plekke om u te helpen. Wij begrijpen dat het water in uw proces belangrijk is en elk uur stilstand kost geld. Naast onderhoud kunt u rekenen op andere services om ervoor te zorgen dat uw proces niet of nauwelijks stilstaat.

Technische ondersteuning

Heeft u problemen of vragen over uw installatie of over de kwaliteit van het water? Dan staat ons technische support team voor uw klaar. Zij kunnen eventueel met behulp van het online monitoring systeem Hubgrade zien waar in het systeem de fout of storing ontstaat. Ook kunnen zij preventief aangeven welke onderdelen vervangen moeten worden zodat uw waterkwaliteit altijd van het hoogste niveau is. Vaak kunnen problemen op afstand worden verholpen; dat scheelt u veel geld omdat in veel gevallen wij hiermee voorkomen dat er een service monteur moet komen kijken.

Planning

Onze collega's van het team planning maken met u een afspraak voor onderhoud of het verplaatsen van een afspraak.