Diensten

Een breed scala aan klantgerichte diensten voor een geoptimaliseerd water- en afvalwaterbeheer.
two people working at Veolia Water technologies and offer services

 

Bij Veolia Water Technologies bieden we een complete reeks diensten voor alle waterbehandelingstoepassingen om industrieën en overheden te helpen hun wateruitdagingen te overwinnen. Van drinkwaterbehandeling tot het omzetten van afvalwater in een hulpbron en een duurzame watervoorziening; wij maken het mogelijk.

 

 

Wereldwijde waterexpertise tot uw dienst

Wij denken globaal, maar handelen lokaal. Onze wereldwijde business units ontwikkelen en beheren de technologieën die nodig zijn om waterbehandelingssystemen en -installaties te ontwerpen en te optimaliseren. Onze lokale experts leveren u deze technologieën en garanderen een hoogwaardige dienstverlening.

Dankzij onze efficiënte organisatie reageren wij snel en passen wij projecten en diensten aan op uw lokale behoeften. Wij putten uit mondiale technologieën en de ervaring van soortgelijke installaties over de hele wereld.

service image - man looking his work

Van audit tot onderhoud, wij passen elke oplossing aan uw eisen aan, maximaliseren de efficiëntie en verzekeren de duurzame prestaties van uw waterbehandelingsinstallaties.

Wij combineren ook de expertise van onze medewerkers met digitale oplossingen (Hubgrade) om gegevens te verwerken en u een continue levering van geoptimaliseerde oplossingen aan te bieden, aangepast aan uw prioriteiten.

Duurzame optimalisering en gemoedsrust

Het optimaliseren van de waterhoeveelheid die een industrie of een overheidsinstantie verbruikt, is een uitstekende manier om het milieueffect van faciliteiten te verbeteren en een van de belangrijkste instrumenten voor duurzame ontwikkeling, om zo waterschaarste aan te pakken.

De diensten die wij leveren bieden gemoedsrust door:

  • Systeemcapaciteit en -beschikbaarheid te maximaliseren
  • Te voldoen aan waterkwaliteitseisen
  • Veiligheidsnormen en voorschriften na te leven
  • Bedrijfskosten en milieu-efficiëntie te optimaliseren
  • Levensduurverlenging van uw systeem
  • Snelle ondersteuning bij noodstoringen

Een vertrouwensrelatie met onze klanten

Veolia Water Technologies UK werkte samen met Total Bitumen en levert waterbehandeling, chemicaliën, testdiensten en bijbehorende rapporten om alle relevante voorschriften na te leven. Deze uitstekende dienstverlening is erkend door Total Bitumen.

Sinds de gunning van de aanbesteding zijn we erg blij met de efficiënte service van Veolia Water Technologies. Onze verwachtingen van Veolia Water Technologies waren precies wat we dachten dat ze zouden zijn: goede service en een uitstekende medewerker die elke week ter plaatse komt. Ik zou Veolia Water Technologies zeker aanbevelen, want ze hebben gedaan wat ze zeiden dat ze zouden doen.

Karen Cody
Inkoper, Total UK

 

Meer informatie over onze diensten

Aquaservice

Een uitgebreid serviceaanbod met gebundelde pakketten voor optimale prestaties en gemoedsrust.

Hubgrade digitale diensten

Hubgrade is een combinatie van digitale servicetools en expertise om het beheer van water-, afval- en energiebronnen op afstand te monitoren, te evalueren en te optimaliseren.

Mobile Water Services

Wij zijn een toonaangevende leverancier van mobiele waterbehandelingsdiensten voor de industrie, die voldoen aan alle tijdelijke en nood vereisten. Met onze service beschikt u 24/7, 365 dagen per jaar over een betrouwbare en veilige bron van behandeld water.

Waterbehandelingschemicaliën

Wij bieden een volledig assortiment van oplossingen voor proceschemicaliën, waterhygiëne en bulkchemicaliën. Met ons bewezen Hydrex®-aanbod passen wij onze expertise toe om de werking van uw waterbehandelingssysteem te optimaliseren.

Renovatie en herinrichting van installaties

Het renoveren van uw bestaande waterbehandelingsinstallatie is een doeltreffende manier om de installatie prestaties te verbeteren en de levensduur van uw systeem te verlengen, zonder grote kapitaaluitgaven.

Service deïonisatie (SDI)

Hoogwaardige regeneratie van ionenwisselingsharsen en waterdeïonisatiediensten met maximale recycleerbaarheid en duurzaamheid.

Wereldwijde wateraudits

Door middel van een uitgebreide watercyclus-evaluatie van uw bedrijf helpen wij u te bepalen hoe u water gebruikt, wat de kosten daarvan zijn en welke potentiële watergerelateerde risico's uw activiteiten kunnen beïnvloeden en stellen wij het actieplan op dat u nodig hebt.

Reserveonderdelen en verbruiksgoederen

Vervangende apparatuur en reserveonderdelen zijn essentieel voor het implementeren en onderhouden van water- en afvalwaterbehandelingssystemen. Wij beschikken over een grote verscheidenheid aan apparatuur, instrumenten, reserveonderdelen en verbruiksgoederen en leveren deze via onze robuuste toeleveringsketen tot aan uw deur.

Geplande service en preventief onderhoud

Onze gerenommeerde aftersales-dienst omvat zowel operationele bijstand als preventief en correctief onderhoud van uw volledige installatie.

Wilt u meer informatie over onze diensten?