Chemische programma's voor waterbehandeling

Het leveren van waterhygiëne en chemische HydrexⓇ-oplossingen die de veiligheid en prestaties van waterbehandelingsapparatuur garanderen.
hydrex Water treatment chemical programs

 

Chemicaliën in waterbehandelingsprocessen spelen een cruciale rol bij het optimaliseren van de watercyclus van elke industriële of gemeentelijke site.

Binnen het aanbod van Veolia Water Technologies zijn de chemische HydrexⓇ-oplossingen erg belangrijk. Hydrex combineert chemie, apparatuur en diensten om de veiligheid en veerkracht van installaties op de lange termijn te garanderen, terwijl het de impact op het milieu en de totale bedrijfskosten vermindert.

 

 

De chemische oplossingen van Hydrex bieden uitgebreide programma's om uw waterbehandelingsprocessen te optimaliseren. Van koelsystemen en boilers tot membranen en afvalwaterbehandeling.

 

Kenmerken en voordelen

 • Onze negen chemische formules van Hydrex zijn wereldwijd verkrijgbaar en voldoen aan alle gezondheids-, regelgevende en milieuvereisten. Hydrex zorgt voor een uitstekende synergie tussen apparatuur en producten.
 • Een kwaliteitsgarantie en een gecertificeerde levering dankzij een wereldwijd netwerk van mengfaciliteiten en fabrikanten van waterbehandelingschemicaliën. Hierdoor leveren we de beste en het snelst onze producten aan klanten over de hele wereld.
 • Een focus op risicobeheersing en het naleven van regelgeving: veiligheidsinformatiebladen, marktgoedkeuringen en nalevingsverklaringen voor alle bestaande en toekomstige regelgeving (bijv. REACH, biocidenverordening (BPR), wereldwijd geharmoniseerd systeem (GHS), enz.).
 • Een unieke service met één enkel contactpunt dat klanten voorziet van on-site ondersteuning, expertise en prestaties op de lange termijn.
 • Een focus op groene chemie: ontwikkeling van ongevaarlijke, milieuvriendelijkere producten en van technologieën die minder chemicaliën vereisen. De focus ligt hierbij op waterreductie, minder chemicaliën en energie.
Industrial water treatment - hydrex

 

 HydrexⓇ chemische programma’s voor koeling

 

 

HydrexⓇ Boiler water behandelingsprogramma’s

 

 

 

Chemische afvalwater behandelingsprogramma's

 

Wereldwijde waterexpertise  

Onze lokale experts behandelen alle aspecten van utiliteiten. Van waterbehandelingsapparatuur tot het ontwerp van chemische programma's en van prestatie follow-up tot controle.

Met bijna 100 jaar ervaring in waterbehandelingsadditieven over de hele wereld, biedt Hydrex Chemical Solutions u een op maat gemaakte, uitgebreide en resultaatgerichte service met onsite ondersteuning:

 • Risicobeoordeling en wereldwijde wateraudits om optimalisaties en besparingsmogelijkheden voor elk kritisch proces te identificeren.
 • Selectie van waterbehandelingstechnologieën en geschikte chemische strategieën.  
 • Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe formuleringen.
 • Routinematige meervoudige controle met behulp van analysers en laboratoriumtests.
 • Werkingsgarantiecontracten, servicerapporten, handleidingen, noodformulieren en specifieke procedures. 
 • Activiteitenrapporten en jaarlijkse/kwartaal beoordelingen om de resultaten van het programma met belangrijk fabriekspersoneel te analyseren. Update van limieten, waarschuwingswaarden en actieplannen.
 • Training van bedieningstechnici om de kennis van waterchemische processen te versterken.
 • Digitale diensten via Veolia's Hubgrade-platform om onze calculaties en online monitoringsystemen aan te vullen en het beheer van de chemische behandelingsprogramma's te optimaliseren.

 

Chemical Services - Hydrex man helping and working on a product

Hoogwaardige, veilige chemische producten

Het Hydrex-assortiment omvat bewezen producten, speciaal samengesteld om aan alle waterbehoeften te voldoen. Hydrex optimaliseert de waterbehandeling in faciliteiten en utiliteitsgebouwen tegen een concurrerende prijs.

Wij streven ernaar om hoogwaardige, technisch gebaseerde serviceoplossingen aan te bieden. De producten van Hydrex zijn allemaal door de markt goedgekeurd en strikt gecontroleerd. Van de geselecteerde grondstoffen tot alle noodzakelijke analysestappen, veilige opslag, productiebatches en jar-testen.

 

Chemical products - hydrex

Betrouwbare apparatuur  

Om de juiste selectie en dosering van chemicaliën te bepalen, de optimale prestaties, beschikbaarheid van activa en een goedkope bedrijfskosten te garanderen, omvat Hydrex ook apparatuur:

 • Injectie-, doseer- en regelanalysatoren. 
 • Interne softwarecalculators en simulatietools om kritische parameterwaarden te definiëren. Zo levert het chemische waterbehandelingsprogramma de technische en economische doelen voor elke klant.
 • Controle- en monitoring analysatoren:
  • HydrexⓇ Controller is een reeks geautomatiseerde besturings- en bewakingsapparatuur. De controller signaleert condities in het watersysteem die voorafgaan aan storingen en reageert met corrigerende maatregelen.
  • In combinatie met Veolia's Hubgrade, communiceert de Hydrex Controller op afstand met de operator om de wereldwijde prestaties van waterbehandelingsmiddelen te optimaliseren. Hiermee wordt het een echte operationele en zakelijke besluitvormingstool.

 

Dosing tank picture
水处理设备
controllers hydrex equipement picture

Focus op duurzame oplossingen

Als onderdeel van onze voortdurende missie om de wereld van grondstoffen te voorzien, creëren we gespecialiseerde waterbehandelingstechnologieën en -diensten voor duurzame ontwikkeling. We maken ons sterk voor ecologische transformatie en het naleven van regelgeving. We besteden veel aandacht aan de milieu-impact van waterbehandelingstechnologieën en optimaliseren de bedrijfsvoering om onze ecologische-footprint en die van onze klanten te verkleinen.

Voor waterbehandelingschemicaliën resulteert dit in de ontwikkeling van milieuvriendelijkere formuleringen en technologieën, zoals:

Vegetal-based products and green chemistry
Cooling hydrex

Plantaardige producten

en groene chemie

KOELSYSTEEM DESINFECTIE VIA ELEKTROLYSE

met Hydrex On Site Generator (OSG)