Aquaservice™

De prestaties van uw waterproces zijn onze zaak
Woman checking plant's machinery - wearing safety hat and glasses.

 

Veolia Water Technologies werkt nauw met u samen om potentiële organisatierisico's te identificeren en te helpen voorkomen door een dienstenbundel aan te bieden die is afgestemd op uw behoeften.

 

Uw uitdagingen zijn onze zorg

Het laatste wat u wilt is dat uw waterbehandelingssysteem kapot gaat wanneer u het nodig heeft. Daarom bieden wij u een breed assortiment aan waterbehandelingsdiensten om de prestaties van uw systemen te handhaven en de levensduur te verlengen.

Wij kunnen voor u een wereld van verschil maken. AquaserviceTM gebundelde aanbiedingen helpen u om:

Capaciteit, beschikbaarheid en systeemuptime te maximaliseren

Operationele kosten en milieu-efficiëntie te optimaliseren

Veiligheidsnormen te overtreffen en de wetgeving na te leven 

De levensduur van uw apparatuur te verlengen

Eisen inzake waterkwaliteit en -kwantiteit te handhaven

Bij een noodstoring te ondersteunen

Wat is Aquaservice?

Aquaservice is een uitgebreid dienstenaanbod met gebundelde pakketten die af te stemmen zijn op uw doelstellingen, terwijl de kosten en risico's onder controle blijven en de water- en energiebesparingen voortdurend worden geoptimaliseerd.

Al onze contracten leveren wij standaard met Aquaservice

Aquaservice is inclusief*               

Geplande preventieve onderhoudsbezoeken door onze servicemonteurs

Minimaal twee bezoeken

Toegang tot technische ondersteuning en assistenti

Preferentiële prijzen voor contractklanten

Een- of meerjarig contract

               * Afhankelijk van lokale mogelijkheden. Neem contact op met uw lokale Veolia Water Technologies vertegenwoordiger om de beschikbare diensten te bevestigen.

Continue efficiëntie en betrouwbaarheid

Flexibele servicebundels bieden levenslange dekking voor uw systeem en gemoedsrust voor een betrouwbare, gereguleerde waterbehandelingsdienst.

Wij ondersteunen u met onze fulltime ingenieurs, toegewijd ondersteunend personeel en technische ondersteuning. Wij zijn trots op onze ingenieurs die ter plaatse - op het juiste moment, met de juiste onderdelen - de juiste oplossing leveren.

Two man wearing safety helmets, glasses and jumpsuits working in a factory.

Wij werken met u samen om uw bedrijf te ondersteunen en een oplossing te ontwikkelen voor uw veranderende eisen, ongeacht de grootte of omvang van uw locatie. Onze ingenieurs zijn deskundig en getraind in een breed scala aan waterbehandelingssystemen. Dankzij verbonden technologieën hebben onze experts toegang tot al uw systeeminformatie. Van documenten en toepassingen tot datatrends en snelle rapportage; ze hebben een unieke momentopname van uw activiteiten, waardoor ze problemen snel identificeren en oplossen.

Aquaservice en bundels voor uw branche

Meer informatie over onze diensten voor de farmaceutische industrie - Klik hier

Verbetering van de patiëntenzorg door het leveren van waterbehandelingsoplossingen voor toepassingen in de gezondheidszorg.

Levering van diensten op het gebied van ingrediëntenwater en waste-to-resource in de voedings- en drankenindustrie.

Optimalisering van kwaliteit, afval naar energie en waterbehandeling voor de chemische of petrochemische industrie.

State-of-the-art drinkwater-, afvalwater- en slibbehandelingsoplossingen voor overheden.

Onze Aquaservice™ ondersteuning en bundelpakketten bieden veel waarde en zorgen voor een betrouwbare service op elk niveau, waardoor onze klanten vanaf dag één gemoedsrust krijgen. Wij werken nauw samen met onze klanten om potentiële risico's voor hun organisatie te identificeren en te voorkomen door servicebundels aan te bieden die zijn afgestemd op hun unieke behoeften. Dit helpt productiedoelstellingen te halen en tegelijkertijd de kosten laag te houden en veerkracht te vergroten.

 

Celine Dronsart

Business Development Executive - 
Biopharma bij Veolia Water Technologies UK

Contact Celine Dronsart op LinkedIn Profile

 

Aangesloten diensten


Uw bedrijf is uniek - u hebt specifieke behoeften voor waterbehandelingbeheer. Een breed scala aan aangesloten diensten ondersteunen bij al uw uitdagingen op het gebied van waterbehandeling.

Two man wearing safety helmets, glasses and jumpsuits, holding a tablet, talking, working in a factory.

Mobile Water Services

Een toonaangevende leverancier van mobiele waterbehandelingsdiensten voor de industrie. Met onze service beschikt u 24/7, 365 dagen per jaar over een betrouwbare en veilige bron van behandeld water.

Refurbishment

Refurbishing uw bestaande waterzuiveringsinstallatie is een effectieve manier om de prestaties van de installatie te verbeteren en de levensduur van uw systeem te verlengen, zonder grote kapitaaluitgaven.

Hubgrade digitale oplossingen

Hubgrade - Een combinatie van digitale tools en Veolia-expertise die al uw waterprocessen slimmer, veiliger en duurzamer maken.

Wereldwijde wateraudits

Globale wateraudits maken een uitgebreide analyse van uw watercyclus mogelijk om potentiële kosten-, energie- en waterbesparingen en operationele verbeteringen aan het licht te brengen.

Chemische programma's voor waterbehandeling

Een volledig assortiment van proceschemicaliën, waterhygiëne en chemische bulkoplossingen. Het toepassen van onze expertise om de werking van uw waterbehandelingssysteem te optimaliseren.

Service Deionisatie (SDI)

Regeneratie van zeer zuiver water en deïonisatie service die u maximale recycleerbaarheid en duurzaamheid biedt.

Opmerking: Afhankelijk van lokale mogelijkheden. Neem contact op met uw lokale Veolia Water Technologies vertegenwoordiger om de beschikbare diensten te bevestigen.