Veolia

Blader door producten

Expert in waterbehandeling en afvalwaterzuivering

Innovatieve technologieën, slimme diensten & specialistische kennis

Markten
Onze teams staan klaar met watertechnologieën en diensten voor uw markt. Van laboratoria tot de gezondheidszorg en van de chemische- tot de voedingsmiddelenindustrie.
Toepassingen
Ontdek ons aanbod aan innovatieve technologieën voor uw specifieke toepassing. Wij bieden oplossingen voor stedelijk en industrieel afvalwater, drinkwater en proceswater.
Technologiën
Op zoek naar een betrouwbare en kosteneffectieve waterbehandeling technologie? Lees meer over onze innovatieve, bewezen en circulaire oplossingen.
Producten
Verbeter uw waterbehandelingsproces met onze slimme producten. Ons brede assortiment biedt oplossingen voor al uw waterbehandelingsbehoeften.

Services
Laat u ontzorgen met onze servicepakketten en diensten. Wij ondersteunen 24 uur per dag 7 dagen in de week bij storingen en bieden op maat gemaakt onderhoud aan.

Hubgrade
Beheer uw installatie op afstand met ons online klantportaal Hubgrade. Creëer meer inzicht met de data van uw waterbehandelingsinstallatie en minimaliseer downtime bij storingen.

Welkom bij Veolia Water Technologies Netherlands

Veolia Water Technologies Netherlands levert, installeert en onderhoudt waterbehandelingsinstallaties. Wij beschikken over 350 verschillende waterbehandelingstechnieken, die we toepassen in producten en diensten voor water- en proceswaterbehandeling. Veolia Water Technologies Netherlands is een onderdeel van de wereldwijd vertegenwoordigde Veolia groep.

Klanten vragen allerlei waterkwaliteiten. Van laboratorium tot gezondheidszorg en van chemische industrie tot de voedingsmiddelenindustrie. Wij beloven hen maximale kwaliteit, betrouwbare continuïteit en beschikbare capaciteit. In nauwe samenwerking met klanten hebben we voor iedere situatie een oplossing. Van ontwerp tot servicecontract tot mobiele installatie. Kostenefficiënt en passend bij geldende wet- en regelgeving.

We know water. Een natuurlijke hulpbron waar we met elkaar zuinig op moeten zijn. Daarom ligt de focus van Veolia op duurzaam en efficiënt gebruik van water. Onze missie? Resourcing the world.