Service Deïonisatie

SDI patronen

Is in uw proces alleen ontzouting van belang?? Kies dan voor Aquadem SDI patronen. Deze milieuvriendelijke en zeer duurzame patronen zijn in een wisselpoule in slechts één transportbeweging te regenereren.

Doordat wij patronen op diverse locaties in Europa inzamelen en in een bulk regenereren, is de kwaliteit van de harsen goed te controleren en altijd op het hoogste niveau. Daarnaast zorgt eenduidigheid in het type patroon voor een jarenlange gegarandeerde ondersteuning. Kies het juiste formaat en type aansluiting voor de meest kosteneffectieve oplossing.

Regeneratie van patronen

Op zoek naar een betrouwbare regeneratie service voor het regenereren van uw demiwater patronen? Wij beschikken over één van de grootste en modernste demi hars vulstations in Nederland.

Het regenereren van harsen moet met veel zorg gebeuren. Wij controleren zorgvuldig het regeneratieproces, vullen uw cilinders en voeren altijd een eindcontrole uit, zodat de continuïteit van uw proces gewaarborgd is. Spoed? Wij werken met zeer korte responstijden.

Om kosten te besparen en het milieu te ontlasten maken wij gebruik van een Aquadem wisselpoule. Wanneer we de uitgeputte cilinder komen ophalen bij een regeneratie, leveren we direct een gebruiksklaar exemplaar af. Bovendien kunt u regeneratie vouchers bestellen, waarmee u snel en kostenbesparend de regeneratie laat uitvoeren. 

Patronen worden altijd op onze locatie in Ede opnieuw afgevuld, gecontroleerd en indien nodig vervangen voor een nieuw exemplaar. Zo bent u altijd verzekerd van goed functionerende patronen.

Meer weten over SDI patronen, de regeneratie daarvan of regeneratievouchers? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Meer weten over SDI Patronen of regeneratie?

Neem dan contact met ons op via [email protected]