Werken bij Veolia Water Technologies

Doe mee

9.000 werknemers van Veolia Water Technologies (VWT) wachten je op om samen met hen een gemeenschappelijk doel na te streven: waterbronnen over de hele wereld op waarde schatten en een evenwicht vinden tussen de bescherming van dit waardevolle ecosysteem en de behoeften van klanten. Er zijn veel verschillende persoonlijkheden en vaardigheden die deel uitmaken van ons personeelsbestand, met een overvloed aan te matchen loopbaantrajecten - een sleutelwaardepropositie om lid te worden van Veolia. Je krijgt de kans om je talent lokaal of in het buitenland te ontwikkelen, met diepgaande trainingsprogramma's en ons netwerk van medewerkers - inclusief waterbehandelingsdeskundigen, technici en commerciële leidinggevenden.

 

Ons DNA

  • Betrokkenheid: bij Veolia Water Technologies zijn we ons terdege bewust van de problemen en grote milieu-uitdagingen van onze eeuw. Welke functie we ook voor onze klanten hebben, we worden gedreven door de wens om deze uitdagingen het hoofd te bieden. We willen onze vaardigheden gebruiken voor een beter milieu en het behoud van watervoorraden. Intern zijn de ontwikkeling van vaardigheden en carrières van onze medewerkers, evenals het waarborgen van een veilige werkplek, voor Veolia het belangrijkst.
  • Innovatie: onze technologieën vormen de basis van onze expertise. We kiezen voor een gestructureerde benadering van innovatie, gericht op het vinden van nieuwe oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Tegelijkertijd bereiden we ons bedrijf voor op de komende jaren. Door lid te worden van Veolia, speel je een actieve rol in deze evolutie.
  • Vastberadenheid: elke oplossing is belangrijk voor ons - ongeacht de grootte of aard van het project. Gedreven door de wens om onze klanten tevreden te stellen en resultaten te bereiken waar we trots op kunnen zijn, werken we altijd met vastberadenheid en passie om ervoor te zorgen dat elk project een succes wordt.
  • Diversiteit: we hebben ons gevestigd als het referentiebedrijf voor waterbehandeling op het internationale toneel, dankzij de expertise en culturele rijkdom van onze teams. Bij Veolia beschouwen we de diversiteit van onze medewerkers als een aanwinst.
  • Samenwerking: verspreid over de hele wereld en samengesteld uit mensen met verschillende achtergronden, vertrouwen onze teams op de kracht van samenwerking om het verschil te maken. Vertrouwen, kennisuitwisseling en vaardigheden vormen de basis van projectmatig werken. En samenwerking is de sleutel tot succes.
     


Ga naar deze pagina om alles te weten te komen over ons Veolia: 

 

Jouw ervaring

Veolia Water Technologies is er trots op een verantwoordelijke onderneming te zijn. Het handhaven van een fijne werkomgeving, het waarborgen van respect voor onze waarden en het ondersteunen van onze medewerkers bij het effectief beheren van hun carrière zijn onze belangrijkste prioriteiten voor ons personeelsteam.

Bij Veolia Water Technologies beschouwen we geen enkele carrière als lineair en recht door zee. De diversiteit van onze activiteiten, bedrijven en ons internationale netwerk stelt ons in staat stimulerende en afwisselende carrièremogelijkheden te bieden voor diegenen die graag het verschil maken. Onze missie is om door glazen plafonds te breken, samenwerking te bevorderen en de grenzen van wat mogelijk is te verleggen.
Isabelle Pavelic
HR Director van Veolia Water Technologies

We beschouwen diversiteit als een aanwinst bij het bereiken van onze doelen en vinden het belangrijk om de diversiteit aan loopbaanpaden, trainingen en persoonlijkheden van onze medewerkers te waarderen.

Wat je academische achtergrond, loopbaangeschiedenis en vaardigheden ook zijn, het is jouw houding die het grootste verschil maakt wanneer je jouw plaats binnen onze organisatie probeert te vinden, en de individuele rol die je kunt spelen in onze projecten voor het beschermen van hulpbronnen.
 

Gediversifieerde, talloze en grenzeloze carrièrepaden

Er is geen vast carrièrepad te vinden. Het is eigenlijk helemaal het tegenovergestelde. Er zijn net zoveel verschillende carrièrepaden als er individuen in ons team zijn. Afhankelijk van je vaardigheden, ervaring en professionele ambities, is het aan jou om het pad te bepalen dat je in je professionele leven zal volgen. En je hebt de vrijheid om dit in je eigen tempo te doen.

Wij delen in jouw visie door training te bevorderen, vaardigheden te delen en interne mobiliteit aan te moedigen. Als onderdeel van onze wens om glazen plafonds te breken, proberen we actief kloven te overbruggen tussen onze verschillende bedrijven en over afdelingen en grenzen heen te kijken. Water is een kostbare hulpbron en een universele behoefte, en onze teams werken in alle vier de hoeken van de wereld. Word lid van Veolia en je krijgt toegang tot dit exclusieve netwerk van hoogopgeleide waterbehandelingsprofessionals.
 

Loopbaanevolutie

We stimuleren en ontwikkelen zoveel mogelijk professionele mobiliteit in alle vormen: functionele mobiliteit, transversaal, geografisch, enzovoorts. Voor ons is alles mogelijk. Vraag om een overdracht en je woont en werkt zo in een nieuw land of andere stad. Of klim op binnen ons hoofdkantoor en verschillende operationele entiteiten. Wijzig je specialisatie. Gebruik onze middelen om jouw plaats in een geheel nieuwe afdeling te vinden.

Als de belangrijkste motor van je carrière en mobiliteit profiteer je van de ondersteuning van onze toegewijde teams die jou adviseren en ondersteunen bij het definiëren en uitvoeren van je projecten.
 

Training gedurende je hele werkzame leven

We hebben het hele jaar door veel trainingsprogramma's, gericht op technische knowhow en interpersoonlijke vaardigheden. Onze programma's zijn beschikbaar in elk land waarin we actief zijn en zijn gericht op transversale en bestuurlijke behoeften. Onze programma's zijn ontworpen om vaardigheden te bevorderen en te ontwikkelen die de inzetbaarheid van al onze werknemers ondersteunen, ongeacht het hiërarchische niveau of het vakgebied. In lijn met de evolutie van onze organisatie en de context van onze activiteiten, creëren, passen en verbouwen we ons interne trainingsaanbod om aan de behoeften van de markt te voldoen.

Veolia Water Technologies profiteert ook van een actief netwerk van Veolia Campuses over de hele wereld.

Veolia is een van de weinige die een speciale 'school' hebben opgezet voor trainingsdoeleinden, waar diploma's door de staat worden erkend. De Veolia Campus, opgericht in 1994, heeft nu twintig locaties in de hele wereld en streeft ernaar trainingsprogramma's aan te bieden die zijn aangepast aan de lokale behoeften en voorschriften, met inachtneming van de kwaliteitsnormen voor onderwijs van het trainingsbeleid van Veolia.

Ons bedrijf

Ontdek de beroepen waaruit ons bedrijf bestaat.

Vanwege de aard van onze bedrijfsactiviteiten bieden wij een breed scala aan zowel technische als ondersteunende beroepen, waaronder engineering, projectmanagement, services, commercieel, inkoop, financiën, human resources, communicatie, juridisch, IT en kwaliteit.


Je gaat aan de slag met het ontwerpen van grote waterzuiveringsinstallaties, het promoten van de brede portfolio van gepatenteerde Veolia Water Technologies-technologieën en het optimaliseren van onze standaardproducten en investeringen in klantenservice.
 

Ben je geïnteresseerd in een of meer van onze transacties?

STUDENT AND YOUNG EDUCATION

Ons "PANGEO"-programma

Het PANGEO-programma is in 2004 opgericht door de Veolia-groep en biedt je de mogelijkheid om 12 of 24 maanden naar een van onze buitenlandse sites te gaan voor een VIE-contract (International Volunteering in Business).

Met kansen voor engineering, projectmanagement, business analist, QHSE, financiën, communicatie en human resources professionals is er een breed scala aan aantrekkelijke contracten in ons favoriete werkgebied: waterbehandeling!

Gedurende jouw contract profiteer je van gepersonaliseerde ondersteuning. Een toegewijd team zal je integratie in het land van jouw keuze nauwlettend volgen, helpen met huisvesting, acculturatie, post ontvangen, enzovoorts. Het is goed om je gesteund te voelen!
 

Klik hier om al onze VIE-mogelijkheden te bekijken:

 

Our relationships with schools

In order to promote our business and activities, we have developed links and partnerships with universities and colleges around the world. We are also actively involved in many forums and fairs.

To find out about our shows, subscribe to our Linkedin page and follow our news!

https://www.linkedin.com/company/veolia-water-technologies/


Onze Trophées Performance-competitie

Kom je laatste proefschrift presenteren aan een jury van professionals van Veolia Group en maak kans op een reissubsidie om het werk van Veolia in een volledig nieuwe omgeving te verkennen.

Sinds 1998 beloont de Trophées Performance-competitie het meest innovatieve werk van studenten van universiteiten, ingenieurs- en bedrijfsscholen tijdens hun laatste studiejaar.

De winnaar, bekroond met een retour vliegticket en genereuze reissubsidie, wordt verwelkomd in het land van bestemming door onze lokale vertegenwoordigers. Van daaruit krijg je de gelegenheid om onze activiteiten en expertise te ontdekken, jouw werk met experts te bespreken en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen!
 

Wil je meer weten over onze Trophées Performance-competitie en je interesse om deel te nemen registreren? Je vindt hier alle informatie!

 

Onze Veolia zomerscholen

Dompel jezelf tien dagen onder in onze groep!

Heb je een passie voor duurzame ontwikkelingskwesties en wil je verschillende milieugerichte beroepen ontdekken? Wil je meer weten over de internationale activiteiten van onze groep? Kom en breng tien dagen met ons door in Frankrijk, waar je volledig wordt ondergedompeld in de activiteiten van onze groep!

Veolia Summer Schools-programma: neem deel aan presentaties over onze activiteiten, ontmoet onze medewerkers, bezoek sitebezoeken en nog veel meer!

 

Klik hier voor meer informatie over Veolia-zomerscholen en hoe je je kunt registreren.

Ons aanbod 

Herken je onze waarden en beroepen en wil je je vaardigheden ten dienste stellen van jouw omgeving?

Wil je werken in een internationaal speelveld, standaard waterbehandelingsproducten ontwerpen, geavanceerde thuistechnologieën promoten en deelnemen aan het ontwerp en de implementatie van grootschalige projecten?

Wil je lid worden van een groot bedrijf met rijke en bevredigende carrièremogelijkheden?
 

Lees onze aanbiedingen en solliciteer!