CENTRA™ MDS/LDS/RDS

Gecentraliseerde laboratoriumwatersystemen

CENTRA is een compleet waterzuiverings-, opslag- en distributiesysteem verpakt in een enkele unit. CENTRA is verkrijgbaar in twee varianten: gecentraliseerde distributie en gecentraliseerde zuivering en distributie.

Overzicht

De opslag- en distributiesystemen zijn ontworpen om te werken met andere CENTRA- of PURELAB-systemen of bestaande zuiveringsinstallaties. Naast het opslaan en distribueren van gezuiverd water, handhaaft en verbetert het systeem de zuiverheid van het water.

 

Kenmerken & voordelen

  • Het compacte ontwerp biedt flexibele installatimogelijkheden voor nieuwbouw en renovatie.
  • Door de kleine voetafdruk kan het systeem dichter bij het laboratorium worden geplaatst, waardoor kostbare ontwerp- en leidingwerklussen worden vermeden.
  • Betrouwbare, continue toevoer van zuiver water met behulp van unieke bedieningselementen, lekdetectiesystemen en AV-alarmen met optionele gebouwbeheersysteem (GBS) -connectiviteit.
  • Geoptimaliseerde anorganische waterkwaliteit (RDS) door gebruik van in-line zuiveringstechnologieën.
  • 350 liter reservoir met gezuiverd water beschikbaar tot 30 l / min uit een distributiekring. Een breed scala aan waterzuiverheden is mogelijk, van RO-permeaat tot 18,2 M -Ωcm Type I zuiverheid.
  • Lage microbiële eenheden worden behaald door ontluchtingsfiltratie, sproeibol waterverdeling en gladde binnenkant in het reservoir gecombineerd met UV-oxidatie en 0,2 µm in de lus.