Chemische diensten voor waterbehandeling

Ondersteuning ter plaatse, resultaatgericht advies en technische expertise op hoog niveau vormen de kern van onze chemische oplossingen.
Hydrex expert services

 

Onze service is wat de chemische oplossingen van HydrexⓇ onderscheidt. Van regelmatige on-site ondersteuning door experts tot uitgebreide diensten. Site-review en audits, laboratoriumtests, training, realtime monitoring, digitaal toezicht: wij zorgen ervoor dat behandelprogramma's nauwkeurig worden geïmplementeerd, veilig werken, prestatiegericht zijn en duurzaam opereren.

 

 

 

 

De chemische Hydrex-oplossingen voldoen aan de verwachtingen en behoeften op het gebied van waterbehandeling voor industriële en gemeentelijke klanten.

On-site service

Toegewijde teams voor on-site service

 

Een deskundige ingenieur - of een compleet team van experts - uit onze lokale teams ondersteunt u on-site. Hij voert alle vereiste acties uit zodat uw behandelingsprogramma's goed werken, continu worden verbeterd en dat uw operators volledig zijn opgeleid.

Door deze regelmatige bezoeken bouwt u een vertrouwensrelatie, waarbij de buitendienstmedewerker uw enige aanspreekpunt is en toegang geeft tot alle expertise van Veolia. 

  • Organisatorische en technische onderzoeken, diagnostische audits.

  • Meerdere bedieningselementen.

  • Garantiecontracten, servicerapporten, handleidingen, noodformulieren, specifieke procedures.

  • Business review, analytische programma's, actieplannen, etc.

Betrouwbare analyse en laboratoriumtests

De chemische diensten van Hydrex voor waterbehandeling zijn gestoeld op een routinematige of een op maat gemaakte analyse, bemonstering en testen - allen in overeenstemming met nationale en internationale regelgeving. We bieden ook laboratoriumoplossingen zoals microscopie en gezondheidscontroles, membraanautopsie, analyse van afzettingen en pilot testen.

Gecertificeerde expertise in de levering van chemicaliën voor waterbehandeling

Ons wereldwijde netwerk van mengfaciliteiten en fabrikanten van waterbehandelingschemicaliën, zorgt voor de beste en snelste levering aan klanten over de hele wereld.

Een prioritaire focus op risicobeheersing en naleving van regelgeving

We bieden veiligheidsinformatiebladen, marktgoedkeuringen en conformiteitsverklaringen voor alle bestaande en toekomstige regelgeving (bijv. REACH, Biocidenverordening (BPR), Global Harmonised System (GHS), enz.).

 

Legionellabestrijding 

In het kader van een koelbehandeling omvat het aanbod van Hydrex een op maat gemaakt legionellabestrijdingsprogramma om uw faciliteit en processen veilig te houden.

Hydrex service - man helping in a plant

Wereldwijde wateraudits

Onze teams maximaliseren de besparingen op chemicaliën, energie en water voor duurzame en kosteneffectieve prestaties. Hiervoor voeren onze experts een 360°-beoordeling van de watercyclus van uw fabriek. Ze stellen een diagnose van de risico's op technisch, operationeel en managementniveau en stellen verbeteringen voor, waaronder oplossingen om uw waterverbruik te minimaliseren. 

冷却塔化学品方案优化图片

Digitale services om prestatiebewaking te optimaliseren

Om de beste chemische productselectie en geschikte dosering te bepalen, omvatten de chemische Hydrex-oplossingen interne softwarecalculators en simulatietools. We brengen de operationele controle van wateractiva een stap verder (met name voor koelsystemen en boilers) door die tools en onze realtime monitoringsystemen te bundelen met Veolia's Hubgrade digitale platform. Hubgrade brengt digitale diensten en Veolia's ongeëvenaarde waterexpertise samen om operationele en ecologische efficiëntie te leveren en de prestaties van de chemische behandelingsprogramma's te maximaliseren.