Apparatuur voor chemische waterbehandelingsoplossingen

Een serie calculaties, feed-tools, geautomatiseerde controllers en analysers voor chemieselectie, implementatie en prestatiecontrole in utiliteitsgebouwen en waterzuiveringsinstallaties.
Automated Control picture

 

Gespecialiseerd apparatuur ondersteunt de chemische oplossingen van Hydrex® om de prestaties bij elk waterbedrijf te optimaliseren. Deze apparatuur zorgt ervoor dat de formuleringen op het juiste moment en met de juiste chemische dosering kosteneffectief worden geïmplementeerd. Onze bewakingsapparatuur en analysers in combinatie met onze digitale diensten beveiligen de resultaten van uw waterbehandelingsprogramma's en controleren uw activiteiten.  

 

 

 

Het formuleren en valideren van de selectie van de meest geschikte chemische producten volgens uw specifieke vereisten is essentieel om aan uw waterbehoeften te voldoen. Onze chemische oplossingen omvatten interne simulatietools en rekenmachines om de parameters en het werkvenster in te stellen. Hiermee bereikt het behandelingsprogramma de vereiste technische en economische prestaties.

Samen met de levering van speciale chemicaliën biedt Hydrex een reeks apparaten die de implementatie en de regulering op de lange termijn garanderen: 

  • Bereidingssystemen
  • Opslagtanks.
  • Injectie- en doseersystemen.

De prestaties van uw chemische waterbehandelings
programma meten

Prestatiemeting is van cruciaal belang om het chemicaliën-, water- en energieverbruik te optimaliseren en schade en efficiëntieverlies in de activa te voorkomen. Daarom bevatten Hydrex-oplossingen ook specifieke onstream geautomatiseerde sensoren en innovatieve monitoring tools.

  • Legionella DNA-testen op locatie.
  • Online sensoren die biofilmgroei, minerale aanslag of corrosie in een vroeg stadium detecteren.
  • Instrumenten voor het meten van troebelheid, chloor, pH, geleidbaarheid, stroming, etc. 

Deze sensoren zijn eenvoudig te installeren en maken deel uit van de Hydrex-strategie van KPI-monitoring, inclusief data-acquisitie via Hydrex-controllers en -analysatoren in combinatie met Hubgrade digitale services.

Een engagement voor duurzaamheid

We helpen klanten hun ecologische footprint te minimaliseren. Ook helpen we te voldoen aan de steeds strengere regelgeving met betrekking tot het gebruik van schadelijke stoffen in waterbehandeling. We vullen het portfolio van Hydrex-oplossingen voortdurend aan met groenere formuleringen en alternatieve apparatuur. Een voorbeeld is onze OSG Hydrex, een chemicaliënvrije generator met een oxiderende oplossing voor de desinfectie van koeltorens.