Nieuw: SENSA™

Een milieuvriendelijk installatie die waterverliezen tot 90% minimaliseert

SENSA™ double-pass omgekeerde osmose-installatie produceert gedemineraliseerd water voor de cosmetica-industrie. De installatie is ontworpen voor een productkwaliteit met een lage geleidbaarheid (<5 microS/cm) en laag kiemgehalte (<10 kve/100 ml).

Veolia Water Technologies biedt een groot aantal farmaceutische producten die geschikt zijn voor de cosmetica-industrie. Als aanvulling op het huidige aanbod introduceert het SENSA™, een installatie die voldoet aan alle eisen van de cosmetica-industrie en dat verschillende soorten water produceert, zoals ultrapuur water, industrieel proceswater en utiliteitswater.

SENSA™ is een omgekeerde osmose (RO) installatie. Dit betekent dat het water met RO-membranen wordt gezuiverd. Het productwater uit de eerst pass wordt nogmaals met RO membranen in de tweede pass gezuiverd om een hogere productkwaliteit te bereiken. De double-pass RO-configuratie van de installatie behaalt een zoutverwijdering van meer dan 99% en produceert water met een geleidbaarheid <5 μS/cm. Met zes op skid gemonteerde units zijn debieten variërend van 1,4 tot 10 m3/h mogelijk, afhankelijk van de kwaliteit van het inlaatwater.

SENSA™ is een milieuvriendelijk installatie die een hoge recovery biedt om waterverliezen tot 90% te minimaliseren (vergeleken met 75% bij conventionele systemen). Een plug & play unit die klaar is voor Clean-In-Place-gebruik (inclusief CIP-verbindingen). SENSA is een product van de bewezen expertise van Veolia Water Technologies. De installatie is ontworpen en gestandaardiseerd volgens Europese normeringen.

Lokale after-sales service- en ondersteuningsteams bieden preventieve en correctieve onderhoudsprogramma's om een efficiënte werking op de lange termijn te garanderen. Bovendien is SENSA™ uit te breiden met Hubgrade, Veolia's digitale monitoring oplossing. Onze klanten profiteren van ons beveiligde cloudgebaseerde aanbod dat geavanceerde gegevensanalyses en -interpretatie biedt, waardoor realtime oplossingen mogelijk zijn. Hierdoor blijft de werking van de installatie geoptimaliseerd.