Hydrotech Trommelfilter

Hydrotech Scheibenfilter

Gepatenteerd mechanisch zelfreinigend trommelfilter voor gemeentelijke en industriële terugwinningswatertoepassingen.

Overzicht

De Hydrotech Trommelfilter is een zelfreinigend, mechanisch filter ontworpen voor systemen waarbij het essentieel is dat deeltjes niet fragmenteren. Het modulaire ontwerp maakt het gemakkelijk om het filter te onderhouden en aan te passen aan uw stroomcapaciteit en eisen. Het biedt een gemakkelijke manier om vaste stoffen te verwerken, waardoor fragmentatie wordt voorkomen en een hoge filtratie-efficiëntie wordt bereikt.

De Hydrotech Trommelfilter maakt gebruik van een modulair ontwerp. Zo bieden we een hoge flexibiliteit. Het filter is verkrijgbaar met een verschillende drum- en tankmaterialen voor  het gebruik in verschillende werkomgevingen.

Hoe Hydrotech Microscreen Trommelfilters werken

De Hydrotech Microscreens zijn mechanische, zelfreinigende filters. Water, beladen met vaste stoffen, stroomt onder invloed van de zwaartekracht door het filter zonder enige extra druk. De vaste stoffen worden aan de binnenkant van de zeef opgevangen en schoon water wordt gebruikt om het systeem terug te spoelen en de vaste stoffen naar de slibbak te brengen. Hydrotech Trommelfiltersystemen zijn ontworpen om hoge prestaties te leveren in systemen waar deeltjesfragmentatie moet worden voorkomen. De afwezigheid van druk en weinig bewegende onderdelen zorgen voor een lange levensduur van het systeem en lage onderhoudskosten.
 

Toepassingen

We ontwerpen en beheren innovatieve oplossingen voor een breed scala aan water- en afvalwaterbehandelingstoepassingen.

Watervoorbehandelingsoplossingen voor alle soorten voer- en influentwater.
Technologieën voor veilige, milieuvriendelijke afvalwaterzuiveringssystemen en rioolwaterzuiveringsinstallaties.
Totaaloplossingen voor waterbeheer voor terugwinning en recycling van proces- en afvalwater.
Energie-efficiënte technologieën voor afvalwaterbehandeling voor hergebruik van hulpbronnen en naleving van de milieuwetgeving.

Productaanbod