Hydrex® chemicaliën voor waterbehandeling

Uitgebreid assortiment chemische formuleringen voor alle waterbehandelingsbehoeften.
Chemical products

 

Hydrex® is een door Veolia gepatenteerde reeks chemicaliën die speciaal zijn ontwikkeld om de prestaties van de systemen en watervoorzieningen van uw utiliteitssystemen te optimaliseren. Onze chemische oplossingen zorgen voor productiecontinuïteit, de naleving van regelgeving en kosteneffectiviteit. De chemische producten van Hydrex zijn uitvoerig getest en geselecteerd door onze experts om aan uw bedrijfsomstandigheden te voldoen. Hydrex is goedgekeurd door erkende industriële en overheidsinstanties over de hele wereld.

 

Hydrex bevat meer dan 3.000 formuleringen, waaronder zowel organische als anorganische chemicaliën. Beide typen zijn ontworpen om waterbehandelingssystemen te beschermen tegen kalkafzetting, corrosie, vervuiling en biologische problemen. 
Al deze formuleringen voldoen aan de strengste eisen van industriële en gemeentelijke klanten over de hele wereld.

水处理化学品

Een merk waarop u kunt vertrouwen

Kiezen voor het merk Hydrex betekent:

Innovation picto

Een kwaliteitsgarantie aan de hand van laboratoriumtests conform nationale en internationale regelgeving: controle van grondstoffen, zuiverheidsanalyse, strikte kwaliteitscontrole, opslag van monsters voor alle productiebatches, enz. 

 

optimisation picto

Een gecertificeerde expertise in de levering van chemicaliën voor waterbehandeling via een wereldwijd netwerk van mengfaciliteiten en partners, waardoor een snelle wereldwijde levering is gegarandeerd.

Law picto

Een focus op risicobeheersing en naleving van regelgeving: veiligheidsinformatiebladen, marktgoedkeuringen en nalevingsverklaringen voor alle bestaande en toekomstige regelgeving (bijv. REACH, biocidenverordening (BPR), wereldwijd geharmoniseerd systeem (GHS), enz.).

 

ENVIRONMENT picto

Een focus op onderzoek en ontwikkeling om ongevaarlijke, milieuvriendelijkere producten te formuleren. 

 

Naast chemische producten combineren we onze technische expertise, onsite services en een serie geautomatiseerde installaties en digitale tools om chemicaliën efficiënt te gebruiken en de prestaties te monitoren.

 

水卫生用化学品

 

Een uitgebreid assortiment producten voor alle waterbehandelingsbehoeften 

Toepassingen Uitgebreide chemische conditioneringsprogramma's voor de meeste watertoepassingen

Waste-to-energy waterbehandeling